Mærker

Hos Den Lilla Appelsin fører vi en række forskellige mærker. Vi vil være helt sikre på, at der er noget for enhver smag. Derfor har vi prioriteret at finde fine elegante mærker, så der er noget for alle. 

Vi sælger smukke møbler til din bolig, så du altid kan opdatere indretningen med et udvalg af de styles vi har her på siden. Det samme gør sig gældende for modetøj, fodtøj og accessories. 

Trænger du til fornyelse i din garderobe, så er du kommet til det rette sted. I vores sortiment har vi altid en række styles i seneste mode. Vi sørger for at vores udvalg både imødekommer dine behov, hvad enten du mangler tøj til fest eller hverdag.

Viser et enkelt resultat

Show sidebar

RugSolid tæpper

559,00 DKK 150,00 DKK
Læs mere

Mærker til enhver smag

Vi sælger moderne tøj, brugskunst og boligtilbehør til den prisbevidste kvinde. Vi fører mærker til enhver smag med respekt for, at det ikke behøver koste en formue at få fornyelse i hjemmet eller garderoben.  Vi prioriterer også altid at vores varer er af høj kvalitet. Så du kan føle dig sikker på, at det hele er som det skal være, når det bliver leveret til dig. Det betyder meget for os hos Den Lilla Appelsin, at du bliver glad for dine køb. 

Fortæl os hvad du synes

Hvis du besøger vores side og i oversigten over vores mærker synes, at der mangler noget, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil altid bestræbe os på at imødekomme vores kunders behov og ønsker.  Du kan derfor til enhver tid fortælle os om det, hvis du har en favoritmærke, som vi ikke fører. Vi glæder os hver eneste dag til at hjælpe vores kunder med at finde lige det produkt de drømmer om. Tag et kig på vores side, og se om der er noget der falder i din smag.