Fodtøj

Lækkert og flot fodtøj hører til enhver garderobe. For mange er det en meget dyr post. Men hos Den Lilla Appelsin har vi et fint udvalg til enhver smag og pengepung. Forkæl dine fødder med et par elegante sandaler, som kan pifte ethvert outfit op. 

Vores sortiment består af fodtøj, som er flot og moderigtigt, men som samtidig er rart at gå i. Mange af os er på benene i mange timer i løbet af en dag. Derfor er det vigtigt med godt fodtøj. Det har vi her hos Den Lilla Appelsin.

Viser alle 4 resultater

Show sidebar

Det moderigtige valg

For mange er der ikke så stor frihed når de skal vælge arbejdsgarderobe, men her kan fodtøjet være med til at give påklædningen et twist. Med en smart sandal med en lille kilehæl, får din påklædning et fint præg, og du får samtidig lidt ekstra højde i form at den behagelige kilehæl.  Du skal derfor ikke frygte ømme fødder på samme måde, som hvis du har haft høje stiletter på. Kilehælen er det behagelige alternativ, som giver højden uden medfølgende smerter. Du får således et par smarte sko, som både fungerer til hverdag og fest. 

Sko til enhver smag

Vores fodtøj siger rigtig meget om os. For mange er det den vigtigste beklædningsdel, mens det for andre er det, der prioriteres mindst. Hos Den Lilla Appelsin har vi fine sandaler til enhver smag. Hvis du er til fin udsmykning med kreative detaljer kan du få det hos os. Er du derimod mere til det enkle ensfarvede, så har vi naturligvis også det.  Pænt fodtøj behøver ikke koste en formue. Vi har et udvalg, hvor enhver kan følge med. Hos os kan du få et par moderigtige sko uden at tømme pengepungen. Tag et kig på vores sortiment og find de sko, som du drømmer om. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få det helt rigtige fodtøj.