Boligtilbehør

Vores hjem er det sted vi opholder os mest. Derfor går mange af os op i, hvordan vores hjem ser ud. Engang imellem hjælper det med lidt forandring. Men ommøblering kan være en omfattende og bekostelig affære. Hos Den Lilla Appelsin har vi et stort udvalg af boligtilbehør, som kan give enhver indretning et frisk pust. 

Du behøver ikke at gå ud og købe nye dyre møbler, for at skabe forandringer i hjemmet. Der findes en lang række fine små møbler eller dekorativt tilbehør, som kan gøre smuk forandring i hjemmet. Vi har et udvalg, som passer til ethvert hjem.

Viser alle 10 resultater

Show sidebar

Fine gamle små messingklokker

98,00 DKK 59,00 DKK
Læs mere

Julebiler

175,00 DKK 100,00 DKK
Læs mere

LED-pære IGNIS – kan dæmpes

189,00 DKK 95,00 DKK
Læs mere

Maleri

2.600,00 DKK 1.500,00 DKK
Tilføj til kurv

Maleri – Moment in time

2.500,00 DKK 1.500,00 DKK
Tilføj til kurv

RugSolid tæpper

559,00 DKK 150,00 DKK
Læs mere

Rustikke murstensforme i træ

69,00 DKK 49,00 DKK
Læs mere

Sirius glaskugler med lys

299,00 DKK 99,00 DKK
Læs mere

Trommer i skind og træ

399,00 DKK 150,00 DKK
Læs mere

Væglysestage til bloklys

129,00 DKK 89,00 DKK
Læs mere

Hvor der er hjerterum

Trænger din stue til fornyelse? Eller ser entreen ikke så indbydende ud? Så har vi hos Den Lilla Appelsin de helt rigtige løsninger til dig. Med en smart bænk i en flot farve, kan selv den mest kedelige entre pludselig se moderne ud. Med en smart puf til sofaen eller lænestolen har du pludselig en smart detalje i stuen.  Med små og enkle løsninger i hjemmet, behøver du ikke være bange for farver. En stor lyserød sofa kan måske virke overvældende, men en fin puf i samme farve kan give stuen et spændende twist. Og husk at du kan flytte den rundt i hjemmet, som du vil. På den måde får du en kreativ tilføjelse til hjemmet uden at være bundet af dets placering. 

Fornyelse til hjemmet til overskuelige priser

Det behøver ikke at koste dig en formue at skabe fornyelse i dit hjem. De fleste af os tilbringer mange år i den samme bolig. Og den indretning du var begejstret for for ti år siden, er måske ikke den samme i dag. Vi har fine løsninger, som du kan gøre brug af uden at tømme pengepungen. Giv hjemmet en kærlig hånd med smarte og dekorative tilføjelser, som du kan have glæde af de næste mange år. Med en bænk, puf eller en fin lampe, har du muligheden for ændre indretningen efter behov. Du kan med ganske få virkemidler skabe fornyelse, når du trænger til det. Tag et kig på vores sortiment og find de helt rette løsninger til din bolig.